Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Vief Met Elkaar Koken

Leer stap-voor-stap simpele, maar gevarieerde maaltijden koken.

Wil je leren koken, wil je gevarieerder of gezonder eten of moet je op een andere manier leren koken? Vief is er voor jou. Voor € 49,95 krijg je een jaar lang toegang tot interessante videoworkshops, live online seminars, evenementen en een digitale omgeving om experts en mede-Viefers te ontmoeten.

Vief Met Elkaar Koken

Stap-voor-stap leren koken?

Met Dieuwertje Blok, experts en ervaringsdeskundigen

In een serie online workshops neemt onze Vief presentator Dieuwertje Blok je mee naar de keuken om stap-voor-stap te leren koken. Dat doet ze niet alleen. Om jou snel, makkelijk en gezond te leren koken, gaat Dieuwertje langs bij de beste chefs en de meest vindingrijke thuiskoks. Maar ze leert ook mensen kennen die voor dezelfde uitdaging stonden en nu met plezier in de keuken staan. Leer met haar mee op jouw eigen tempo en bekijk de workshops zo vaak je wilt.

Door Vief Met Elkaar kan ik nu een lekkere maaltijd op tafel zetten!

Wat is Vief Met Elkaar?

Meld je aan en ontvang:

Inspirerende videoworkshops met praktische kooktips die je een jaar lang zo vaak kunt bekijken als je wilt.
Live online seminar waarin je vragen kunt stellen aan experts en waar je lekkere en eenvoudig te bereiden gerechten leert maken.
Kaartjes voor een gezellig en leerzaam kookevenement in het midden van het land.
✔ Toegang tot een gebruikersvriendelijke online omgeving waar je mede-Viefers met dezelfde uitdagingen kunt ontmoeten en experts kunt raadplegen.

Kosten: € 49,95 per jaar
Duur lidmaatschap: 1 jaar

Inspirerende videoworkshops

Volg leuke en interessante online videoworkshops vol praktische kooktips van experts en ervaringsdeskundigen die jou stap-voor-stap vooruit helpen.

Live online seminars door experts

Word geïnspireerd door experts. Doe actief mee tijdens onze live online seminars en leer elke keer iets waar je echt iets aan hebt. En heb je vragen? Stel ze gewoon!

Kom naar gezellige evenementen

Kom naar onze gezellige en leerzame kookevenementen bij jou in de buurt. Daar kun je in gesprek gaan met elkaar en experts, leuke demonstraties zien en korte workshops volgen.

Laat je inspireren door mede-Viefers

Leer anderen kennen met dezelfde vragen en uitdagingen. Stel je vragen en krijg razendsnel antwoord van experts, maar ook van ervaringsdeskundigen die met hetzelfde bijltje hebben gehakt. Deel ook jouw ervaring met mede-Viefers.

Dankzij Vief Met Elkaar sta ik weer zelfverzekerd in de keuken.

Krijg nu toegang tot Vief Met Elkaar

Stap-voor-stap leren koken!

Meld je aan en volg leuke online videoworkshops, live online seminars en laat je inspireren door mede-Viefers die dezelfde uitdagingen hebben en kom samen naar onze gezellige evenementen.

Elkaar helpen in jouw woonplaats

 * Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.