Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Over Vief

Vief is er voor jou. Om je te helpen als je vastloopt op het gebied van gezondheid en mobiliteit. Als je na een verlies of diagnose even niet weet hoe je de draad weer moet oppakken. Dan zijn wij er. Met tips, inspiratie, verhalen van anderen en praktische oplossingen. Welkom bij Vief.

Over Vief

Met het ouder worden krijgen we allemaal te maken met verlies. Klein of groot, geleidelijk of plotseling. Je merkt dat je steeds vaker kleine dingen vergeet. De tuin bijhouden wordt een beproeving. Of digitalisering gaat je te snel. Maar ook: je verliest je partner of krijgt zelf een zware diagnose. Je moet leren leven met een chronische aandoening. 

Verlies hoort bij het leven, hoor je dan vaak. Natuurlijk. Maar toch. Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt, maar hoe je ermee omgaat. Bij Vief weten we dat wie grip op en regie over z’n eigen leven houdt, gelukkiger en gezonder ouder wordt. En willen we iedereen in staat stellen dat te doen.

Hoe pakte jij de draad weer op? 

Op Vief.nl kun je ervaringen uitwisselen, je hart luchten, advies vragen en inspirerende content en verhalen vinden. Daarnaast groeit Vief elke dag door te verbinden en door relevante oplossingen aan te bieden voor iedereen die maximale grip op het leven wil houden. Of je nu direct contact, inspiratie of oplossingen zoekt, of je rustig wilt voorbereiden op de toekomst. Vief is er voor jou en met jou.

Vief maken we samen

Deel je verhaal, vertel ons welke onderwerpen jij interessant vindt en wat je nog mist. Zo help je ons dit mooie platform steeds beter te maken. Samen zijn we Vief.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Vief

Regelmatig tips en inspiratie rechtsreeks en gratis in je mailbox. Viefs nieuwsbrief staat bomvol inspiratie, tips en nieuwtjes om de regie over je leven zelf in de hand te houden.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Vief
 * Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Een initiatief van Monuta

Monuta ziet elke dag wat het verlies van een naaste betekent voor nabestaanden. Vooral voor partners die alleen achterblijven. Vanuit haar dna voelt Monuta een grote verantwoordelijkheid om mensen die bijvoorbeeld hun partner hebben verloren te ondersteunen waar ze kan. Daarom investeert Monuta in oplossingen die mensen helpen grip op hun leven te houden of terug te pakken, bijvoorbeeld na een ingrijpende gebeurtenis. Want als je de regie hebt, kun je het leven (blijven) leven zoals je dat het liefst wilt. Zo is iemand gezonder en gelukkiger en kun je blijven meedoen in de maatschappij.