Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Zes boeken die je helpen de draad weer op te pakken

Zes boeken die je helpen de draad weer op te pakken

Als je het niet meer ziet zitten weet je een ding zeker: lezen helpt. Telefoon uit en lekker op de bank met een kop warme thee en een boek. Helemaal mooi als dat boek je ook nog nieuwe inzichten geeft, je positiever maakt, je vertrouwen vergroot of gewoon flinke portie troost biedt. Vief vond zes boeken die je vooruit helpen als je vastzit.

Onderweg naar jezelf - Jonathan Hoban

Hervind je intuïtie, vertrouwen en kracht door te wandelen

Wanneer heb jij voor het laatst een wandeling gemaakt? Een échte wandeling waarbij je energie opdoet, je zintuigen prikkelt, ontstrest? Buitentherapie wint snel aan populariteit, ook in Nederland en België. Steeds meer mensen ontdekken het positieve effect van wandelen. Dat is ook net zo gek natuurlijk; het is de goedkoopste, gezondste en makkelijkste manier om mindful en ontspannen te raken. In ‘Onderweg naar jezelf’ laat psychotherapeut Jonathan Hoban aan de hand van zijn eigen verhaal zien hoe je door te wandelen écht kunt ontspannen en luisteren naar wat je intuïtie je probeert te vertellen. Direct bestellen, klik hier.

Ik kan alles dus jij ook - Frank Bruining 

Maak je leven makkelijk met vijf natuurlijke principes 

Meditatiecoach Frank Bruining neemt je in dit boek mee mee door de vijf natuurlijke principes die je helpen de natuurlijke flow en balans van je bestaan te ontdekken. De vijf principes in dit boek leerde Bruining van de sjamanen in de Andesgebergte, bij wie hij in de leer ging na een moeilijke periode in zijn eigen leven. Je hoeft geen sjamaan te zijn om de principes in jouw dagelijkse leven toe te passen. Je leert zien dat juist meer rust en minder moeten en doen jou brengen naar geluk. Op nuchtere wijze ontdek je dat je alles kunt en ervaar je ontspanning en tevredenheid. Direct bestellen, klik hier.

Loslaten en leren vertrouwen - Suzanne Hühn

Spirituele zelfstandigheid en innerlijke heling in 12 stappen 

Susanne Hühn is afgestudeerd levenscoach en begeleidt sinds 1986 mensen op hun weg naar gezondheid. In dit boek beschrijft ze een spirituele weg om jezelf te ontwikkelen en uiteindelijk je gedrag diepgaand te veranderen. Een handzame en praktische beschrijving van twaalf stappen over hoe je met jezelf en je leven kunt omgaan. Deze stappen vormen volgens Suzanne de brug tussen je eigen leven en een gezonde spirituele kracht, die losstaat van enige religie, maar die je voor jezelf kunt kiezen. Je leert je aandacht te richten op wat je echt wilt in het leven, en achter u te laten wat je niet meer wilt ervaren. Direct bestellen, klik hier.

De kunst van positief denken - Caitlin Margaret

Doeltreffende technieken om het beste uit jezelf te halen 

Of je nu zelfverzekerder wil worden, sterke relaties wil opbouwen of onvoltooide projecten wil afmaken, het begint volgens schrijfster en coach Caitlin Margaret allemaal met positieve gedachten. Dit boek geeft je mentale handvatten om je negatieve denkpatronen om te buigen, je motivatie te hernieuwen en los te komen van de dagelijkse sleur. Praktische adviezen, concrete oefeningen en beproefde methoden helpen je om jezelf te leren accepteren, een duurzame innerlijke verandering tot stand te brengen en realistische doelen te stellen. Direct bestellen, klik hier.

Handboek voor mindere dagen - Eveline Helmink 

Shortcuts naar een lichter leven 

In ‘Handboek voor mindere dagen’ vertelt de hoofdredacteur van Happinez, Eveline Helmink, wat zij doet op dagen dat alles tegen zit. In deze tijd, waarin iedereen alleen maar de leuke dingen deelt, vergeten we bijna dat we ook dagen meemaken die gewoon stom zijn. En dit zijn juist de dagen die je het meeste over jezelf leren. ‘Handboek voor mindere dagen’ biedt relativering, troost en lichtvoetigheid, en vertaalt grote concepten over gelukkig leven naar de realiteit van alledag. Eveline Helmink deelt shortcuts naar een lichter leven. Want soms vraagt een mindere dag om niets meer dan een pluizig troostvest, een warme douche of een flinke wandeling. Direct bestellen, klik hier.

Belonging - Toko-Pa Turner 

Een innerlijke reis naar meer verbinding met jezelf, de ander en de natuur

Heb je weleens het gevoel dat je nergens écht bij hoort? Dat niemand je begrijpt? Je bent niet de enige. We leven in een wereld waarin we door alle digitale ontwikkelingen nog nooit zo verbonden zijn geweest, en toch voelen we ons eenzamer dan ooit – vervreemd van onszelf, de ander en de natuur. In Belonging neemt Toko-pa Turner je aan de hand van mythes, verhalen en dromen mee naar de oorsprong van deze gevoelens en laat ze zien hoe we ons verlangen naar échte verbinding kunnen realiseren. Direct bestellen, klik hier.


Meest gelezen