Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Monuta

Een afscheid met een goed gevoel

Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maakt Monuta voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.

Monuta ziet elke dag wat het verlies van een naaste betekent voor nabestaanden. Vooral voor partners die alleen achterblijven. Vanuit haar dna voelt Monuta een grote verantwoordelijkheid om mensen die bijvoorbeeld hun partner hebben verloren, te ondersteunen waar dat kan. Daarom investeert Monuta in oplossingen die mensen helpen grip op hun leven te houden of terug te pakken, bijvoorbeeld na een ingrijpende gebeurtenis. Vief is zo een initiatief van Monuta. Als je de regie hebt, kun je het leven (blijven) leven zoals je dat het liefst wilt. Je voelt je gezonder en gelukkiger en je blijft meedoen in de maatschappij.

Monuta maakt als uitvaartverzorger een uitvaart zo eenvoudig mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos je uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kan je bij Monuta een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgt de uitvaartverzorger van Monuta voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.


Laatste artikelen