Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Vief Aan Huis Diensten

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.

Huishoudelijke hulp

vanaf € 18,50 per uur

Ben je op zoek naar huishoudelijke hulp? Een betrouwbare hulpverlener die jou kan ondersteunen? Dan biedt Vief Aan Huis dé oplossing. Wij hanteren namelijk een zeer persoonlijke aanpak: je ontvangt altijd huishoudelijke hulp die past bij jouw wensen.

Gunstig tarief
Bij Vief Aan Huis kun je rekenen op maatwerk. Daarom gaan wij graag op zoek naar een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen. Dat kan al vanaf € 18,50 per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

PGB budget
Bij Vief Aan Huis is het ook mogelijk om met een PGB budget een huishoudelijke hulp aan te vragen. Ben je op zoek naar een PGB hulp? Of heb je ondersteuning nodig bij het aanvragen van een PGB? Ook daar helpt Vief je graag mee verder!

Maak direct een vrijblijvende afspraak, we komen graag bij je langs.

Tuin- en klushulp

vanaf € 24,95 per uur

Heb je een tuin maar niet altijd de energie, zin of tijd om deze te onderhouden? Of kun je wel wat klushulp gebruiken? Vief Aan Huis regelt voor jou een betrouwbare tuin- of klushulp. Om jou te helpen met werkzaamheden zoals: onkruid wieden en schoffelen, grasmaaien, beplanten, planten water geven, heg snoeien, vervangen of ophangen van een lamp, kast(en) in elkaar zetten, hulp bij verhuizing, ophangen van schilderijen of andere kleine reparatiewerkzaamheden.

Op structurele basis of eenmalig
De tuin- en klushulp kun je eenmalig of op structurele basis aanvragen. We komen graag langs wanneer het jou uitkomt. Je zit dus niet vast aan een vast aantal uur per jaar.

Ervaren tuin- en/of klushulp
Onze tuin- en klushulpen zijn zorgvuldig gescreend op integriteit en betrouwbaarheid. Daarnaast beschikken ze over veel ervaring om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met kleine klusjes in en om het huis.

Maak direct een vrijblijvende afspraak bij je thuis!

Vervangende mantelzorg

Prijs is op aanvraag

Wordt de zorg voor een naaste je even teveel? Of kun je deze taken tijdelijk niet op je nemen? Met vervangende mantelzorg (ook wel respijtzorg) draag je de zorg tijdelijk over aan een ander. Bijvoorbeeld huishoudelijke taken of begeleiding voor je naaste. Wij ontzorgen je graag door het vinden van een passende dienstverlener.

Wij vinden een geschikte mantelzorger voor jou of je dierbare.
Zorgen voor een naaste is een mooie, maar ook een zware taak. Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij de mantelzorgtaken, omdat het jou even niet lukt? Met respijtzorg voorkom je overbelasting en heb je meer tijd voor andere dingen die ook belangrijk zijn. Wij begrijpen dat je op korte termijn vervanging zoekt. Via Vief Aan Huis vind je snel en eenvoudig een gescreende dienstverlener. Goed nieuws. Wij hebben geen wachtlijst. Je wordt dus direct ontlast door onze hulpverleners.

Breed dienstenaanbod
Ons dienstenaanbod is breed. Welke taken mogen wij jou uit handen nemen? Denk aan: huishoudelijke taken, lichte zorgtaken, begeleiding naar afspraken en maaltijden verzorgen.

Vergoeding via verzekeraar mogelijk!
Heb je vervangende mantelzorg nodig en ben je aanvullend verzekerd bij Menzis, Zilveren Kruis, ASR, ONVZ, PlusGezond, DSW, inTwente, PMA, PNO zorg en Stad Holland? Dan heb je mogelijk recht op een vergoeding. Welke vergoeding voor jou van toepassing is, staat in de polis. In sommige gevallen wordt de dienstverlening zelfs volledig vergoed.

Er zijn diverse andere vergoedingsmogelijkheden, zoals vergoeding vanuit een PGB of door de kosten als aftrekpost op te geven bij de belastingaangifte.

Aanvragen PGB

Prijs is op aanvraag

Heb je hulp nodig bij de aanvraag van jouw Persoonsgebonden Budget (PGB)? Zoek je ondersteuning van een zorgdeskundige die helpt bij het maken van de juiste keuzes bij jouw PGB? De Vief Aan Huis experts geven je graag informatie en advies.

Maak nu een afspraak en we komen vrijblijvend bij je langs.

Wat is PGB?
De Vief Aan Huis experts helpen ouderen zodat ze zo lang mogelijk in hun huidige woning kunnen blijven wonen. Ook gemeentes proberen deze wens te ondersteunen. Dat wordt geregeld vanuit de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO). Het Persoonsgebonden Budget (pgb) is hier een voorbeeld van: met deze subsidie van de overheid kunnen mensen zelf de benodigde hulp en ondersteuning inkopen. Hiervoor vraag je de gemeente om een persoonlijk plan voor de besteding van dit budget te maken. Pas wanneer dit plan in orde is, zal de gemeente het PGB toekennen.

Vrijblijvende kennismaking met een PGB
Heb je vragen over het PGB of heb je hulp nodig bij de aanvraag hiervan? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Eén van onze Vief Aan Huis experts bij jou in de buurt komt dan bij je langs.

Vief Aan Huis aanvragen?

Vief Aan Huis geeft jou tijd om andere dingen te doen, maar het zorgt er ook voor dat je grip houdt op je leven. De Vief Aan Huis zorgverleners zijn zorgvuldig gescreend op integriteit en betrouwbaarheid. Daarnaast beschikken ze over veel ervaring en helpen ze jou graag bij allerlei taken in en om het huis.

Normaal gesproken betaal je bij het afnemen van een Vief Aan Huis dienst(en) eenmalig € 14,95 servicekosten.

Actie: nieuwe klanten betalen tijdelijk GEEN servicekosten t.w.v. € 14,95

Meer informatie over Vief Aan Huis aanvragen

 * Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.