Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Zelfscan door Inuka Coaching

In deze uitdagende tijden is het meer dan ooit belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Zelfscan door Inuka Coaching

Ben jij klaar voor een positieve verandering?

Merk je dat je kribbig wordt, slecht slaapt of heb je gewoon het gevoel dat je niet zo lekker in je vel zit? Ondanks dat onder andere het internet vol staat met praktische tips om dit te verhelpen, blijkt het vaak lastig te zijn om van start te gaan. Vief wil samen met jou ervoor gaan zorgen dat je mentale fitheid en geluk een boost krijgt. Samen zetten we een eerste stap in de goede richting. 

Vief is op zoek gegaan naar een partner die gespecialiseerd is in mentale coaching. En met succes. Inuka Coaching kan je op een laagdrempelige manier ondersteuning bieden, niet alleen als je vastloopt maar ook om dat te voorkomen.

Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt, maar hoe je ermee omgaat.

Stèphan Potgieter - Inuka Coaching

Vief mag jou namens Inuka coaching een gratis zelfscan aanbieden. Benieuwd hoe dit precies werkt? Hieronder vertellen we stap voor stap hoe het werkt.

 • Stap 1: Hoe gaat het eigenlijk met je?
  Doe gratis de zelfscan en kom erachter hoe het eigenlijk met je gaat. Gaat het goed en ben je veerkrachtig, of ben je gestrest en loop je misschien risico om jezelf voorbij te lopen. Beantwoord 20 korte vragen en bekijk je uitslag.
 • Stap 2: De coaches van Inuka staan voor je klaar!
  De coaches van Inuka helpen jou om je stap voor stap beter te voelen. Een sessie met hun coaches is eenvoudig online te boeken. Het fijne aan zo’n sessie is vooral dat het anoniem en online is. Via de chat of videogesprek helpen de coaches jou om weer grip op je leven te krijgen. De gesprekken met je coach zijn helemaal geheim en blijven dus tussen jou en de Inuka Coaching. Samen met je coach breng je in kaart wat er speelt en maak je een concreet plan om de situatie aan te pakken.

  Na de gratis zelfscan kan je geheel vrijblijvend bepalen of je een coaching sessie wilt afnemen. Naast de zelf scan, mag Vief jou ook een 18% korting aanbieden als je direct 4 sessies afneemt. Je betaalt bij 4 sessies dan geen € 359,80 maar € 295,-. Neem je één sessie van een uur af, dan kost een sessie € 89,95.
 • Stap 3: Volg je voortgang via je persoonlijke actieplan.
  Samen met de coach bepaal jij waar je aan wilt werken en wat voor jou belangrijk is. De onderwerpen zijn zeer verschillend en gaan over wat het belangrijkst is voor jou. Van uitdagingen binnen de familie, je zelfbeeld en tijdmanagement tot uitdagingen met fysieke beperkingen, stress en angst: alles mag! Via een coachingsprogramma wordt alles inzichtelijk gemaakt en samen met je coach bepaal je de stappen die jij wilt nemen om je nog lekkerder in je vel te voelen. Je kunt ook in de avonduren of in het weekend met een coach praten! Een sessie duurt meestal 1 tot 1,5 uur per keer. Net wat nodig is en wat je prettig vindt. Je kan binnen 24 uur al met een coach praten!

Ben jij klaar voor een positieve verandering?

Beantwoord 20 korte vragen, meld je aan en bekijk je uitslag.