Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Welkom bij de Vief Check Apeldoorn

De Vief Check Apeldoorn geeft antwoord op 3 vragen: Waar heb ik baat bij? Wie kan mij helpen? Hoe pak ik dat aan? Vul 5 korte vragen in en ontvang waardevolle aanbevelingen.

Welkom bij de Vief Check Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn en Vief zijn er voor jou!

Apeldoorn huisvest niet alleen het vroegere thuis van koningin Wilhelmina en haar echtgenoot Prins Hendrik, Paleis ‘t Loo. Er is meer waardoor je je in deze stad de koning te rijk kunt voelen. Apeldoorn is namelijk ook een stad die het beste voor heeft met haar bewoners.

Ben je een mantelzorger op zoek naar een steuntje in de rug?

Vul 5 korte vragen in en ontvang waardevolle aanbevelingen.

Toen je ging zorgen voor iemand die je dierbaar is, hoefde je niet lang na te denken. Dat doe je gewoon. Maar soms is het best zwaar. Bijvoorbeeld als je die zorg probeert te combineren met werk of je gezin. Verlang je soms naar iemand die je een handje helpt of bij wie je het van je af kunt praten?

Doe dan de Vief Check Apeldoorn.

Zo lang mogelijk comfortabel thuis blijven wonen?

Vul 5 korte vragen in en ontvang waardevolle aanbevelingen.

Misschien herken je dit: je woont al je hele leven in je mooie thuis. Maar je wordt wat ouder en de laatste tijd bekruipt je steeds vaker het gevoel dat sommige dingen misschien wat veiliger zouden kunnen. Alleen: waar begin je?

Voor concrete handvatten, doe de Vief Check Apeldoorn.

Samen is altijd leuker dan alleen...

Vul 5 korte vragen in en ontvang waardevolle aanbevelingen.

Niet iedereen maakt even makkelijk contact. Soms is het erg moeilijk om je in een stad niet eenzaam te voelen. Misschien mis je een vriend of vriendin of is je partner onlangs overleden en moet je een nieuw leven zonder hem of haar opbouwen. Waar moet je beginnen?

Doe de Vief Check Apeldoorn en ontvang op basis van jouw persoonlijke situatie leuke ideeën.