Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

De Vief Check mobiliteit

Maak kennis met de Vief Check mobiliteit, dé oplossing die jou ondersteunt bij het vinden van de juiste (loop)hulpmiddelen, vervoersvoorzieningen, zorg en ondersteuning in Nederland.

De Vief Check mobiliteit

Maak kennis met de Vief Check, dé oplossing die jou ondersteunt bij het vinden van de juiste hulpmiddelen, zorg en ondersteuning in Nederland.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om door de wirwar van wetten, regels, verzekeraars en zorgaanbieders te navigeren. Daarom hebben we de Vief Check ontwikkeld in samenwerking met Vief-ers uit het hele land, gemeentes, cliëntondersteuners en experts. Deze unieke tool is speciaal ontworpen om jou te helpen in jouw dagelijks leven.

Met de Vief Check ontvang je adviezen die precies afgestemd zijn op jouw behoeften. Ontdek wat jou kan helpen, wie het aanbiedt en hoe je het kunt aanvragen. Door simpelweg een paar vragen te beantwoorden, wordt de wirwar van informatie ontward en krijg jij concrete handvatten om jouw leven in eigen hand te nemen.

Wacht niet langer en neem controle over jouw leven met de Vief Check. Word onderdeel van de oplossing en maak het vinden van de juiste ondersteuning en zorg een stuk gemakkelijker. Kies voor grip, kies voor Vief Check mobiliteit!

Hoe werkt de Vief Check mobiliteit?

Benieuwd naar de adviezen die van toepassing zijn op jouw dagelijks leven?

De Vief Check in 5 stappen:
1. Start de gratis Vief Check!
2. Beantwoord alle vragen (5 tot 10 minuten).
3. Krijg direct verschillende aanbevelingen op maat.
4. Sla de adviezen op in jouw Vief account en e-mail ze naar jezelf om een andere keer terug te lezen.
5. Ga meteen met de adviezen aan de slag.