Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Vief Met Elkaar Bewustwording & Acceptatie

Accepteer jouw situatie en maak stap-voor-stap een plan voor de toekomst!

Verlies of tegenslag hoort bij het leven. Hoe je ermee omgaat is wat het verschil maakt. Vief is er voor jou. Voor € 99,95 krijg je een jaar lang toegang tot interessante videoworkshops, live online seminars, evenementen en een digitale omgeving om experts en mede-Viefers te ontmoeten.

Vief Met Elkaar Bewustwording & Acceptatie

Bewustwording en acceptatie in stappen

Met Dieuwertje Blok, experts en ervaringsdeskundigen

In een serie online workshops neemt onze Vief-presentator Dieuwertje Blok je mee en leert je stap-voor-stap inzicht te geven in jouw gedachten en jouw gedragingen. Dat doet ze niet alleen. Dieuwertje gaat langs bij professionals en ervaringsdeskundigen. Maar ze leert ook mensen kennen die voor dezelfde uitdaging stonden en nu bewust zijn wie van zij zijn en een plan voor de toekomst hebben gemaakt. Leer met haar mee op jouw eigen tempo en bekijk de workshops zo vaak je wilt.

Door Vief Met Elkaar denk ik nu vooral in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Wat is Vief Met Elkaar?

Meld je aan en ontvang:

Inspirerende videoworkshops met praktische tips over bewustwording en acceptatie van jouw situatie, die je een jaar lang zo vaak kunt bekijken als je wilt.
Live online seminar waarin je vragen kunt stellen aan experts en nieuwe dingen leert.
Kaartjes voor een gezellig en leerzaam evenement in het midden van het land.
✔ En toegang tot een gebruikersvriendelijke online omgeving waar je mede-Viefers met dezelfde uitdagingen kunt ontmoeten en experts kunt raadplegen.

Kosten: € 99,95 per jaar
Duur lidmaatschap: 1 jaar

Inspirerende videoworkshops

Volg leuke en interessante online videoworkshops met experts en ervaringsdeskundigen die jou stap-voor-stap vooruit willen helpen in het accepteren van jouw situatie en maak samen een haalbaar plan voor de toekomst.

Live online seminars door experts

Word geïnspireerd door experts. Doe actief mee tijdens onze live online seminars en leer elke keer iets waar je echt iets aan hebt. En heb je vragen? Stel ze gewoon!

Kom naar gezellige evenementen

Kom naar onze gezellige en leerzame evenementen bij jou in de buurt. Daar kun je in gesprek gaan met elkaar en experts, interessante demonstraties zien en korte workshops volgen.

Laat je inspireren door mede-Viefers

Leer anderen kennen met dezelfde vragen en uitdagingen. Stel je vragen en krijg razendsnel antwoord van experts, maar ook van ervaringsdeskundigen die met hetzelfde bijltje hebben gehakt. Deel ook jouw ervaring met mede-Viefers.

Dankzij Vief Met Elkaar heb ik nu weer volledige controle over mijn leven.

Krijg nu toegang tot Vief Met Elkaar

Accepteer jouw situatie en maak stap-voor-stap een plan voor de toekomst.

Meld je aan en volg leuke online videoworkshops, live online seminars en laat je inspireren door mede-Viefers die dezelfde uitdagingen hebben en kom samen naar onze gezellige evenementen.

Meld je aan voor Vief Met Elkaar Bewustwording & Acceptatie € 99,95 per jaar.

 * Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.