Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Vief Met Elkaar Administratie

Leer stap-voor-stap om je (financiële) administratie te doen.

Vind je het lastig om je eigen administratie op orde te brengen? Heb je vragen als 'waar moet ik beginnen' of 'waar moet ik zoal rekening mee houden?' Vief is er voor jou. Voor € 49,95 krijg je een jaar lang toegang tot interessante videoworkshops, live online seminars, evenementen en een digitale omgeving om experts en mede-Viefers te ontmoeten.

Vief Met Elkaar Administratie

Stap-voor-stap leren om je eigen administratie te doen?

Met Dieuwertje Blok, experts en ervaringsdeskundigen

In een serie online workshops neemt onze Vief presentator Dieuwertje Blok je mee en leer je stap-voor-stap hoe jij eenvoudig je eigen (financiële) administratie kan doen. Dat doet ze niet alleen. Dieuwertje gaat langs bij professionals en mensen die dit op een slimme manier aanpakken. Maar ze leert ook mensen kennen die voor dezelfde uitdaging stonden en nu met gemak hun eigen administratie doen. Leer met haar mee op jouw eigen tempo en bekijk de workshops zo vaak je wilt.

Door Vief Met Elkaar weet ik eindelijk hoe alles werkt en wat ik precies moet doen.

Wat is Vief Met Elkaar?

Meld je aan en ontvang:

Inspirerende videoworkshops met praktische administratie tips en je kan ze een jaar lang zo vaak bekijken als je wilt.
Live online seminar waarin je vragen kunt stellen aan experts en op een leuke en leerzame manier leert om je eigen administratie te doen.
Kaartjes voor een gezellig en leerzaam evenement in het midden van het land.
✔ En toegang tot een gebruikersvriendelijke online omgeving waar je mede-Viefers met dezelfde uitdagingen kunt ontmoeten en experts kunt raadplegen.

Kosten: € 49,95 per jaar
Duur lidmaatschap: 1 jaar

Inspirerende videoworkshops

Volg leuke en interessante online videoworkshops met experts en ervaringsdeskundigen die jou stap-voor-stap vooruit helpen om je eigen administratie te doen.

Live online seminars door experts

Word geïnspireerd door experts. Doe actief mee tijdens onze live online seminars en leer elke keer iets waar je echt iets aan hebt. En heb je vragen? Stel ze gewoon!

Kom naar gezellige evenementen

Kom naar onze gezellige en leerzame evenementen bij jou in de buurt. Daar kun je in gesprek gaan met elkaar en experts, interessante demonstraties zien en korte workshops volgen.

Laat je inspireren door mede-Viefers

Leer anderen kennen met dezelfde vragen en uitdagingen. Stel je vragen en krijg razendsnel antwoord van experts, maar ook van ervaringsdeskundigen die met hetzelfde bijltje hebben gehakt. Deel ook jouw ervaring met mede-Viefers.

Dankzij Vief Met Elkaar heb ik weer meer controle en zicht op mijn eigen administratie.

Krijg nu toegang tot Vief Met Elkaar

Stap-voor-stap leren administreren!

Meld je aan en volg leuke online videoworkshops, live online seminars en laat je inspireren door mede-Viefers die dezelfde uitdagingen hebben en kom samen naar onze gezellige evenementen.

Meld je aan voor Vief Met Elkaar Administratie voor € 49,95 per jaar.

 * Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.