Heb je vragen, of wil je je verhaal kwijt? Stuur ons een e-mail

Vief Praatpaal

Vief brengt de praatpaal terug in het straatbeeld.

We hebben allemaal wel eens pech. Dan is het fijn om je verhaal te kunnen delen.

Vief Praatpaal

Vief brengt de praatpaal terug

De welbekende praatpaal komt terug in het Nederlandse straatbeeld. Op vrijdag 1 april onthult Jan den Dunnen, wethouder Sociaal Domein van gemeente Laren (NH), de eerste Vief Praatpaal. Deze onthulling is voor Vief het startschot van een landelijk netwerk om je verhaal te delen. Vief luistert, denkt mee en geeft waar nodig tips of suggesties. Je verhaal kunnen vertellen helpt bij de verwerking van je eigen verlies en het accepteren van veranderingen.

Iedereen heeft wel eens pech in het leven. Verhalen delen helpt om de draad weer op te pakken en grip op het leven te houden.

Bas Brouwer (Vief)

Eerste Vief Praatpaal in Laren

Wethouder Jan den Dunnen (Sociaal Domein) zal op vrijdag 1 april de eerste ‘Vief Praatpaal’ onthullen. Dit mooie moment is voor iedereen toegankelijk. De onthulling zal plaatsvinden om 10:00 uur op Plein 1945 in Laren (NH).

“We zijn er als gemeente erg trots op dat we dit waardevolle initiatief kunnen omarmen en faciliteren. Dit gaat onze inwoners die te maken hebben met verlies of bijvoorbeeld een chronische diagnose in hun kracht zetten”, aldus de wethouder.

Iedereen heeft een verhaal. Hoe pakte jij de draad weer op? Deel het!

Verhalen delen helpt. Deel jouw verhaal hieronder. Dat is fijn en kan een ander helpen. Met of zonder praatpaal...

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Vief

Regelmatig tips en inspiratie rechtsreeks en gratis in je mailbox. Viefs nieuwsbrief staat bomvol inspiratie, tips en nieuwtjes om de regie over je leven zelf in de hand te houden.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Vief
 * Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.