Wij zijn VIEF

Over ons

Organisatie

VIEF is het advies & interventie bedrijf waar alle kennis, kunde en ervaring van Fysergo BV op het gebied van het vitaliseren van mens en organisatie is samengebracht.  Een vitaliteitsaanpak voor gezonde en vitale en energieke medewerkers in een vitale werkomgeving. VIEF. Wij doen dit met een team van energieke en gedreven  VIEF consultants, VIEF professionals en een VIEF partnernetwerk.

Fysergo BV bestaat sinds 1994 en is een landelijk werkende organisatie op het gebied van interventies en gezondheidsmanagement advies. Ons team bestaat uit 70 eigen professionals die ondersteund worden door netwerk van 140 gezondheidscentra. Fysergo kent 4 kerndisciplines, namelijk: Zorg, Re-integratie & Preventie, Vitaliteit & Inzetbaarheid en Ergonomie & Optimalisatie. Voor meer informatie over Fysergo verwijzen wij u graag naar onze website www.fysergo.nl

Missie

Duurzaam inzetbare medewerkers en vitale organisaties, daar gaat het om. De missie van VIEF is om duurzaam bij te dragen aan vitale, gezonde en inzetbare medewerkers in een gezonde en vitale werkomgeving. Dit resulteert in betere productiviteit en bedrijfsresultaten. 

Visie

Je bent vitaal en inzetbaar als je gezond bent, doet waar energie van krijgt, competent bent en  een baan hebt die bij je past en waar je met plezier werkt. In onze visie gaan we er vanuit dat  vitaliteit een balans is tussen fysieke, mentale, emotionele en zingevende energiebronnen.  Waarin de medewerker de regie voert. Daarnaast gaan we er vanuit dat de werkgever een werkomgeving creëert  waar medewerkers met plezier kunnen werken. Bijvoorbeeld een open cultuur met energieke leiders, groeimogelijkheden en een gezonde werkplek .