Vief voor medewerkers

Handige links

Voedingscentrum Het Voedingscentrum bevordert gezonde en meer duurzame voeding bij consumenten en stimuleert het bedrijfsleven tot een meer verantwoord voedselaanbod. Uitgangspunt daarbij is om ‘de gezonde keuze de gemakkelijke keuze’ te laten zijn.

Eetmeter Voedingscentrum  Met de Eetmeter kun je heel eenvoudig een eetdagboek bijhouden. Je vult in wat je elke dag eet en de Eetmeter rekent voor je uit of je alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt en of je niet te veel zout en verzadigd vet eet.

Hartstichting De Hartstichting geeft voorlichting over een gezonde leefstijl om te voorkomen dat mensen (opnieuw) een hart- of vaatziekte krijgen.  

30minutenbewegen Haal jij je dagelijkse dosis 30? Kijk of jij vandaag aan de beweegnorm komt. Je voldoet aan de norm als je minimaal 30 minuten per dag beweegt (vijf dagen in de week).
 

Stivoro geeft al meer dan dertig jaar op verschillende manieren voorlichting over roken. Op deze pagina is te vinden waar STIVORO op dit moment aan werkt.

Alcoholinfo  Alcoholinfo.nl is het startpunt voor betrouwbare informatie en al uw vragen over alcoholgebruik en alcoholvoorlichting. De site is zowel voor publiek als professionals.

Minder Drinken is een zelfhulpprogramma voor mensen die willen minderen of minder willen gaan drinken.

Mentaal Vitaal Op zoek naar ontspanning of meer balans? Gestresst of depressief? Mentaal Vitaal is er voor iedereen die meer wil weten over mentale gezondheid. 

 Delen op LinkedIn