VIEF organiseren

VIEF team in bedrijf

VIEF in bedrijf werkt met teams! Een VIEF-team wordt gevormd door

  • een consultant 
  • vitaliteitsadviseur(s)
  • vitaliteitscoach(es)

De VIEF consultant is gespecialiseerd in integraal gezondheidsmanagement. Hij is verantwoordelijk voor de vormgeving, inrichting, implementatie, uitvoering, evaluatie en borging van het VIEF programma binnen uw organisatie.

Onze adviseurs en coaches hebben vitaliteitsgesprekken met uw medewerkers. Daarmee zorgen ze ervoor dat het realiseren van de gestelde vitaliteitsdoelstellingen bij iedereen de aandacht behoudt. Leidinggevenden worden door onze adviseurs en coaches ondersteund op het gebied van energiek leidinggeven. Gedragsverandering & eigenaarschap is hierbij de rode draad.

Met de vitaliteitscoach 'in bedrijf' biedt VIEF haar diensten vanuit het “dichtbij principe” aan . Het voordeel van een coach op de werkvloer mag duidelijk zijn: als (tijdelijke) collega wordt hij een bekend gezicht bij uw medewerkers en straalt daarmee vertrouwen en betrokkenheid uit. Hij is bovendien direct aanspreekbaar om maatoplossingen aan te reiken. Het proces van vitaliseren verloopt hierdoor persoonlijk, professioneel... en sneller.

 We werken met een energiek team vitaliteitsconsultants en vitaliteitscoaches.Heeft u interesse? 

bekijk download contact